Second Opinion

Second Opinion

Vi kan vara den förlängda armen i er rekryteringsprocess när ni vill ha en professionell bedömning av kandidater som ni identifierat på egen hand. En så kallad Second Opinion för att veta att man går vidare med rätt kandidat.

Second Opinion

Vi hjälper er med en kompletterande bedömning av en eller flera interna eller externa kandidater som ni har identifierat på egen hand. Vi genomför djupintervjuer, personlighetstester, färdighetstester och hjälper till med referenstagning. Vi erbjuder dig som kund ett fördjupat och brett beslutsunderlag och en objektiv bedömning av personens potential. Läs mer om Second Opinions processens steg nedan.

Second Opinion processens steg

1. Genomgång av kravspecifikation och roll tillsammans med dig som uppdragsgivare

2. Val av testmetodik

3. Återkoppling av testresultat tillsammans med kandidat

4. Djupintervju av kandidat

5. Referenstagning

6. Muntlig och/eller skriftlig återkoppling till uppdragsgivare

Your Talent AB

Your Talent AB

Vårt kontor är beläget på Södra Hamngatan 25, mitt emellan Brunnsparken och Lilla Torget. Om du reser med bil är det lättast att parkera i någon av parkeringshusen typ NK-Huset, Nordstan eller Pedagogen. Åker du kollektivt går du av vid Brunnsparken, Lilla Bommen eller vid Kungsportsplatsen.

Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot att få träffa dig!

Adress: Södra Hamngatan 25
411 14 Göteborg

Telefon: 0761-709851

Mail: 

Your Talent Logo

Your Talent är det engagerade konsultbolaget inom rekrytering och search. Vi arbetar med att kartlägga, attrahera och utvärdera talangfulla specialister, chefer och ledare.

FÖLJ OSS