Om oss

Varmt välkommen till Your Talent, en engagerad rekryteringsbyrå med driv, nyfikenhet och massa talang.

Hej och varmt välkommen till oss på Your Talent!

Jag som skriver detta heter Johan Sjöberg och är grundare till den här byrån. Efter 25 år som specialist inom search och rekrytering så är jag fortfarande lika nyfiken och lär mig en massa saker varje dag. Jag har en tes att man inte ska ”dö nyfiken”, att man aldrig ska sluta fråga.

Eftersom vi ska jobba ihop du och jag, oavsett om du är en person som jag lyckas hjälpa till nästa steg eller om du är företagare och arbetsgivare som vill tillföra ny kompetens, eller om du vill jobba här med mig, ja då är det viktigt att du vet vem jag är och vad jag tror på.

Jag ser på mitt yrke som ett hantverk. Att vara bäst på att hitta rätt människa med rätt egenskaper, inställning och driv kommer ner till timmarna vi lägger ner. Just tid och antalet timmar vi lägger ned tror jag mycket på. Jag gillar att följa upp, jag gillar referenser och jag vill i grunden förstå syfte och drivkrafter. Your Talent är i många avseenden ett uttryck för allt jag tror på inom yrken, företagandet, relationer, nätverk och mötet med människor. Jag tror på människor som har det där lilla extra. Det där lilla extra innebär för mig att man är Engagerad, Driven, Nyfiken och Orädd. Det där lilla extra kan i vår värld innebära ett extra möte, extra samtal, extra fråga, extra searchtimma eller en extra referenstagning och det allt det sammantaget som gör att vi lyckas med vårt uppdrag. 

Uppdragen vi får möjlighet att genomföra och ansvara för innefattar search och rekrytering till bolag inom olika branscher och storlekar. Vi anlitas också ofta för second opinion, vi ansvarar för att genomföra tester, djupintervjuer och även en hel del rådgivning i HR relaterade frågor. Uppdragen och samarbetena vi har spänner över ledare, chefer och specialister inom i stort sett alla branscher. Vi har effektiva och smidiga processer och goda referenser från såväl uppdragsgivare som sökande. Gemensamt för alla uppdrag och för vår verksamhet är vi gör detta på lång sikt. Så för att sammanfatta, Your Talent är en partner som vill ge det lilla extra i alla lägen och som inte ger sig förrän alla parter är nöjda.

Your Talent har inga processer i dess traditionella bemärkelse. Jag tror på att skapa effektivitet och vill driva vårt arbete framåt på ett smidigt och enkelt sätt. Jo men visst, absolut finns det struktur i Your Talents arbete såsom tidsplaner och tydliga vägar att gå men jag tror inte på modeller som är för förutbestämda, engelska och inrutade. Vi jobbar med människor och min erfarenhet är att det finns många vägar till vinst och mål. De allra flesta gånger är dessa agila, snabba och fyllda av många samtal och positiva möten.

Varmt välkommen till Your Talent! Du hittar oss mitt i centrala Göteborg på Södra Hamngatan 25 ett stenkast från Domkyrkan och Saluhallarna. 

Johan Sjöberg

Johan Sjöberg

Ps. Om du gillar det jag försökt beskriva här i texten, om du också har svårt att ge upp och om du också och är lika intresserad av att leverera bra saker för viktiga uppdragsgivare, hör av dig till mig! Your Talent vill växa, hjälpa fler och vem vet, kanske är det precis du som tar allt det vidare? Ds.

Allt kan bli lite bättre.

Your Talent är rekryteringsbyrån som sammanför människor med driv, nyfikenhet och talang.

Kontakt

Du hittar vårt kontor på Södra Hamngatan 25 i centrala Göteborg. Vi sitter i det vita hörnhuset med rött tegeltak, hoppas vi ses och hörs!

Adress: Södra Hamngatan 25
411 14 Göteborg

Telefon: 0761-709851

Mail: johan.sjoberg@yourtalent.se

Your Talent