Partnerskap

Partnerskap

I ett partnerskap mer er som företag vill vi jobba i ett nära samarbete för att kunna göra så bra rekryteringar som möjligt. Vi tror på personliga möten, kunskapsutbyte och ett nära samarbete för att kunna göra ett lyckat jobb.

Partnerskap

Vi på Your Talent vill gärna skapa ett nära samarbete med dig som uppdragsgivare och detta gör vi genom Partnerskap. Tjänsten lämpar sig bäst för företag och organisationer som är under stark tillväxt, alternativt för mindre bolag som söker ett närmare samarbete vid rekrytering. Tanken med Partnerskap är att vi spenderar mer tid hos dig som företag. Vår önskan är att vi avsätter ca 2–8 h per vecka där vi är ute hos dig som kund. Vi medverkar på era veckomöten, månadsmöten och gärna ta del av era framtida strategier. Genom detta kommer vi att kunna effektivisera våra gemensamma processer och därmed nå snabbare resultat. Detta är ett samarbete som vi anpassar efter era behov och önskemål.

Hör dig så berättar vi mer!

Your Talent AB

Your Talent AB

Vårt kontor är beläget på Södra Hamngatan 25, mitt emellan Brunnsparken och Lilla Torget. Om du reser med bil är det lättast att parkera i någon av parkeringshusen typ NK-Huset, Nordstan eller Pedagogen. Åker du kollektivt går du av vid Brunnsparken, Lilla Bommen eller vid Kungsportsplatsen.

Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot att få träffa dig!

Adress: Södra Hamngatan 25
411 14 Göteborg

Telefon: 0761-709851

Mail: 

Your Talent Logo

Your Talent är det engagerade konsultbolaget inom rekrytering och search. Vi arbetar med att kartlägga, attrahera och utvärdera talangfulla specialister, chefer och ledare.

FÖLJ OSS