Idag ska ni få lära känna vårt senaste tillskott på Your Talent. Martina Träen kommer senast från Wise Professionals där hon arbetat med rekrytering och ledarskap. Innan dess har hon en lång bakgrund från Eniro med sig – så ett brinnande intresse vid sidan av rekrytering är förstås försäljning. Martina har ett fantastiskt nätverk av personer inom olika yrkesområden i Göteborg och har de senaste åren fördjupat sig inom HR.

Vad är det bästa med Your Talent Martina? ”Jag skulle säga att det är känslan av att allt är möjligt! Vi vågar ta oss an de flesta kvalificerade uppdrag på tjänstemannasidan, vilket ger oss en varierad vardag och en enorm arbetsglädje. Och vi tror på riktigt att rätt kandidat alltid finns för våra kunder, bara vi letar på rätt sätt. Att arbeta på ett bolag i stark tillväxt där alla känner ansvar och personligt engagemang är också jätteroligt.”

Vad gör du en ledig dag? ”Är i stallet, eller ännu hellre ute i naturen på hästryggen! Bygger hus just nu också, så det finns alltid att göra.”

Har du någon förebild? ”Känner man mig vet man att jag svarar Madonna. För hennes förmåga att förnya sig, våga gå mot strömmen och bryta konventioner.” 

Tack Martina!