Lär känna vår Rekryteringskonsult Elin

Elin är civilekonom och har sedan sina år på Handelshögskolan i Göteborg hunnit med att arbeta inom med ekonomi på ett flertal arbetsplatser. Rollerna har varit inom ledarskap och sedan några år tillbaka även inom konsult- och nu rekryteringsbranschen. Det är vi glada för. Idag är det Elins tur att berätta lite om sig själv.

Jag är en aktiv person som tycker om aktivitet och umgänge. En ledig dag utan måsten umgås jag gärna med familj och vänner, följer med barnen på någon av deras många aktiviteter, eller tar mig an ett trädgårdsprojekt. I helgen sågade jag ner ett träd med handsåg.

Det bästa med min yrkesroll är människor. Det ger mig energi att träffa människor. Det får gärna vara win-win att arbeta ihop, och inom rekrytering är det ju verkligen så. Lite klyshigt, men jag hjälper ju människor att förverkliga sina jobbdrömmar. Och varje dag lär jag mig något nytt.

Det bästa med att jobba på Your Talent är att jag här får använda mina kvaliteter och stora intresse för människor i ett tillväxtföretag med en kultur och miljö som passar mig. Vårt bolag är under stark tillväxt, har i mitt tycke fina värderingar och vi har alla ett stort engagemang och vilja att lyckas. Mitt team backar upp mig och jag dem i stort och småt

Min favoritfärg är orange, mest för att jag kan gilla små inredningsdetaljer i denna färg. Eller ett färgstänk på en tavla. Det lyfter och ger mig energi. Ibland hamnar det i håret.

Jag äter gärna Löjrom, i alla former. Mums.

Musik är och har alltid varit viktigt för mig. Jag försöker gå på ett kulturevenemang i månaden. Way out West är en personlig favorit.

Mina favoritartister är Moto Boy, Band of Horses och Håkan Hellström.

Mina förebilder i livet är

Mamma, för att hon är driven, ärlig och vill alltid människor väl.
Pappa, för att han är engagerad, ser potentialen i alla han möter och förhåller sig ödmjuk till livet. Från dem har jag fått med mig en inre trygghet och positiv energi. Och att relationer viktigt att värna om.

Skulle jag inte arbeta som rekryteringskonsult hade jag arbetat som trädgårdsmästare, rallyförare eller makeupartist. Eller begravningsentreprenör. Tillväxt, sinne för detaljer och genuin omsorg, det är jag.

Tack Elin!