Vi tänkte att det är dags att ni får lära känna oss som arbetar på Your Talent lite närmare. Först ut är vår rekryteringsstjärna Kristina Wallin Borg.

Kristina är personalvetare i grunden och har sedan arbetat inom turism och finans och naturligtvis med rekrytering innan hon landade hos oss på Your Talent. Vi ställde några nyfikna frågor till Kristina idag.

Vad är det bästa med att jobba på Your Talent Kristina?
Att få vara med från början på Your Talents  bolagsresa och bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi är ett tajt team som alla är väldigt engagerade och som också kompletterar varandra på många olika sätt. För min egna del är erfarenhetsutbytet guld värt. Känner mig tacksam att få arbeta tillsammans med så erfarna och kompetenta kollegor som både inspirerar mig och lär mig massor varje dag.

Vad gör du helst en ledig dag?
Då passar jag på att vara kreativ med händerna. Jag har ett hus och älskar inredning men också att njuta av naturen i alla dess former tillsammans med min familj. Tar gärna en löprunda på morgonen, bästa sättet att starta dagen. När jag har möjlighet att vara ledig en längre period är det äventyrsresor som ligger högt upp på listan.

Vad är det bästa med din yrkesroll?
Att få vara en rådgivande partner till så många olika företag och branscher. Man lär sig otroligt mycket i varje nytt samarbete och möte. Sen är det extra kul att vara den som skapar möjligheter för personer som inte är aktivt sökande. Många har inte haft i åtanke att byta jobb men så kommer vi med ett attraktivt erbjudande som matchar kandidaten och väldigt många väljer att faktiskt hoppa på erbjudandet. Att få vara den som påverkar en annans människas framtid är rätt häftigt. Fler borde våga byta bana oftare!

Favoritfärg
Grönt – som de värmländska skogarna jag vuxit upp i.

Favoritmat
Åh, vad svårt! Jag älskar all mat, men grekiskt och italienskt är väldigt gott. (vi håller med)

Favoritmusik?
Älskar musik och jag kan lyssna på allt från Johnny cash till Lady Gaga beroende på vilket mode jag befinner mig i.

Har du någon förebild? Jag har massor av förebilder. Jag inspireras mycket av nyfikna, rebelliska och modiga kvinnor både i min närhet men som också gjort historiska avtryck i samhället. Om jag ska nämna ett par så skulle jag säga Frida Karlo och Selma Lagerlöf.

Om du skulle jobba med något helt annat vad skulle det vara? Naturfotograf eller psykolog. Naturens skönhet och människans komplexitet har alltid fascinerat mig.

Tack Kristina! 🙂