Jobba med oss

Är du personen som skall jobba tillsammans med oss på Your Talent? Känner du igen dig i beskrivningen nedan eller är mer nyfiken på hur det är att jobba hos oss så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Jobba med oss

Your Talent söker efter engagerade, personliga och kompetenta personer som har det lilla extra. Är du beredd att gå den extra milen? Är du beredd att tänka utanför ramen? Är du ärlig och står upp för dina åsikter? Vågar du utmana dig själv? Hos oss får du möjlighet att utvecklas! Vi söker dig som tycker om möten med människor, har lätt för att skapa relationer och är beredd på att lägga ned tid och engagemang på ditt arbete.

Vi får vår energi genom möten med människor, det är detta som berikar vardagen och gör det möjligt för oss att utvecklas.

Låter det som sunda värderingar för dig? I så fall får du gärna höra av dig. Kanske är just du vår nästa kollega!

Hör gärna av dig!

Your Talent AB

Your Talent AB

Vårt kontor är beläget på Södra Hamngatan 25, mitt emellan Brunnsparken och Lilla Torget. Om du reser med bil är det lättast att parkera i någon av parkeringshusen typ NK-Huset, Nordstan eller Pedagogen. Åker du kollektivt går du av vid Brunnsparken, Lilla Bommen eller vid Kungsportsplatsen.

Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot att få träffa dig!

Adress: Södra Hamngatan 25
411 14 Göteborg

Telefon: 0761-709851

Mail: 

Your Talent Logo

Your Talent är det engagerade konsultbolaget inom rekrytering och search. Vi arbetar med att kartlägga, attrahera och utvärdera talangfulla specialister, chefer och ledare.

FÖLJ OSS